Recept i kategorin fisk- och skaldjur

Svart ris med tonfisk

​Tonfisksåsen kan ätas med pasta också, men ​det mörka svarta riset ger en fyllig bakgrund åt tonfisksåsen.

Grillad marlin yemenite

Hittade häromsistens en basilikavariant, basilika yemenite, som är lite mörk, tobaksartad i smaken. Basilikan visade sig vara utmärkt i många rätter som man vill ge en mörk, fyllig smak. Marlin…

Salsacocktail

Pröva salsacocktail! en läcker blandning av räkor, mango och avocado som uppstod enligt principen man tager vad man haver…

Fisk med couscous

Couscous förknippar man mer med Nordafrika och Mellanöstern än Asien, men det här receptet som blandar ett thailändskt stuk med couscous är riktigt smarrigt.

Skaldjur med avocado

Avocado och skaldjur är alltid en favorit! Åt det första gången - nån gång för längesen - på en turkisk restaurang! Fast minnet kanske bedrar mig. Det är möjligt att det då var två olika förrätter…

Thai Fisk

Välj fisk efter vad du tycker är gott. Själv föredrar jag en fast fisk som tilapia eller dylikt. Lax går också bra.

Om Yvonnes recept