Torskfilé med ingefära och citron
Portionsförpackade filéer som ugnsbakats med ingefära, chili, salvia och citron. Gör så många paket som behövs! Och servera med ångkokta grönsaker.
- 1 torskfilé per person
- 1 tumnagel riven ingefära
- Saften av en halv citron
- Hackad chili efter smak
- 3 - 4 salviablad
- Havssalt
Grönsaker
- 1 bit skivad squash
- 1/2 stjälk blekselleri, skivad på längden
- 1 stjälk broccoli, skivad på längden
- Rapsolja
- Salt, svartpeppar
- Machesallad
Lägg varje torskfile i en bit ugnsfolie. Tillsätt ingefära, citron, salvia, chili och havsalt. Baka fisken i 175 graders ugn ca 20 minuter.
Ångkoka grönsakerna under tiden.
Lägg upp grönsakerna på ett fat. Ringla över lite rapsolja. Salta, peppra och garnera med machesallad.