Fiskgryta på torsk

​Dags att ta vara på sommarens alla örter! Och varför inte göra en smak- och näringsrik fiskgryta?

Högrev med butternut

Butternut är en ny pumpa i grönsaksdisken som lämpar sig till mycket, bl a att som här låta den koka med i en mustig gryta.

Torskfile med ingefära och citron

Portionsförpackade fileer som ugnsbakats med ingefära, chili, salvia och citron. Gör så många paket som behövs! Och servera med ångkokta grönsaker.

Ugnsbakad strömming med palsternacka och savoykål

Rustik strömming med både sting och smak. Den ångkokta palsternackan och savoykålen förhöjer rätten med en både hälsosam och lite exklusiv touch.

Svart ris med tonfisk

​Tonfisksåsen kan ätas med pasta också, men ​det mörka svarta riset ger en fyllig bakgrund åt tonfisksåsen.

Indisk linssoppa

​En mustig linsoppa som gjord för hösten. Kanelen ger en god och något överraskande smakbrytning. Receptet kommer från min vän Lena.

Om interMezzo